Kızılin Yılmaz Yığılı İlkokulu
Kızılin Köyü 02300 Besni Adıyaman

VİZYON

Kizilin Yilmaz Yigili Ilkögretim Okulu’nu okul paydaslarimizin (yöneticilerimiz, ögretmenlerimiz, ögrencilerimiz, mezunlarimiz ve velilerimiz) güç birligi ile en kisa zamanda; • Bulundugumuz yerlesim biriminde öncelikli tercih edilen • Orta ögretim kurumlarina her yil artan sayi ile ögrenci yerlestiren • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adindan söz ettiren • Avrupa Birligi normlarina esdeger egitim veren güçlü bir egitim kurumu yapmaktir.

MİSYON

Atatürkçü düsünce sistemini davranis haline getirmis, çagdas, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna baglilik duygusu gelismis, ögrenciler yetistirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, ögrencilerimizin ögrenmelerini saglamak, onlarin bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine zemin hazirlamak ve onlara 21. yüzyilin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazandirmak için variz.

08.25 - 11.50 12.45 - 14.10

İlkokul öğretmenlerinin faydalandığı öğretmen servisi vardır .

İlçe merkezi :50 km İl merkezi :60 km Besni´nin en uzak köylerinden biridir.

02300 Besni - Adıyaman